Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Održano Strateško planiranje Udruge Zamisli

Krajem siječnja (od 28. do 30.) održano je Strateško planiranje Udruge Zamisli.

Zaposlenici i članovi Skupštine su analizirali je svoje jakosti, slabosti te prijetnje i mogućnosti. Spomenutu analizu radili su pojedinačno i iz perspektive udruge. Analizirajući potrebe korisnika i resurse udruge, sudionici radionica definirali su područja na kojima udruga Zamisli treba djelovati u iduće tri godine.

"Proces strateškog planiranja bio je izazovan, ali i poticajan za moj daljnji rad u Udruzi Zamisli.", izjavila je sudionica radionice.

alt

Tijekom procesa strateškog planiranja, analizirano je pet prioriteta djelovanja Udruge Zamisli. Svaki prioritet razrađen je po grupama, kako bi se usuglasili željeni rezultati i aktivnosti koje je potrebno provesti kako bi udruga ispunila ciljeve postavljene u novom strateškom planu.

Osim prioriteta i aktivnosti, novi strateški plan sadržava misiju i viziju udruge koje su osvježene i prilagođene izazovnim vremenima u kojima živimo. Dinamičan proces strateškog planiranja Udruge Zamisli facilitirala je trenerica Andrea Turić, osnivačica tvrtke "A struktura".

alt