Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

ODRŽANA PETA EDUKACIJA O JAČANJU KAPACITETA UDRUGE ZAMISLI

U subotu, 28. studenoga Udruga Zamisli održala je petu cjelodnevnu online radionicu iz ciklusa "Jačanje kapaciteta Udruge" na temu emocionalne inteligencije i uspješne komunikacije.

Edukacija je provedena u okviru institucionalne podrške udrugama u programskom području "Institucionalna podrška stabilizacija i/ili razvoj udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja" (19 1 DEM) Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva (01.01.2020.- 31.12.2022.) kojeg je Udruga ZAMISLI korisnica, a provodi ga sa svrhom jačanja kapaciteta kroz edukaciju zaposlenika/volontera i članova uprave. Peta radionica ujedno je i posljednja u ovom ciklusu.

Cilj je ovog treninga bio osnažiti kapacitete Udruge u smislu usvajanja vještina potrebnih za uspješno komuniciranje. Za 18 članova/ica i volontera/ki Udruge Zamisli edukativnu radionicu održao je Domagoj Morić, stručnjak s desetogodišnjim iskustvom u provedbi edukacija i radu s mladima.

Sudionici su izradili komunikacijske inventare, upoznali se s vrstama komunikacije, posebice neverbalnom komunikacijom, greškama u komunikaciji, vrstama slušanja te izmijenili svoja iskustva u privatnoj i poslovnoj komunikaciji.

"Radionica je bila zanimljiva. Kroz rasprave sa sudionicima prošli smo sve važne aspektne komuniciranja. Dobili smo priliku puno toga naučiti, a na nama je sada da sve naučeno primijenimo u praksi.", izjavila je sudionica edukacije.

 

alt