Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

KOORDINACIJA ZA OČUVANJE DIGNITETA UDRUGA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Predsjednica naše udruge danas je gostovala u Newsroomu N1 Televizije u kojem je govorila o okupljanju Koordinacije za očuvanje digniteta udruga u Republici Hrvatskoj i suočavanju udruga s korona krizom.

Koordinaciju je pokrenula Udruga Zamisli s ciljem predstavljanja važnosti koju nevladine udruge imaju za pojedince, lokalne zajednice i društvo u cjelini zbog čega je važno uključiti udruge u mjere za očuvanje radnih mjesta kojih civilno društvo broji oko 26.000. Svi zainteresirani Koordinaciji mogu pristupiti popunjavanjem obrasca ili javljanjem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Na linku možete pronaći priopćenje koje je Koordinacija za očuvanje digniteta udruga u Republici Hrvatskoj uputila medijima.