Posjetite

Udruga Zamisli je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovorna Udruga Zamisli i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.


logo poywq

logo logbook

Tražilica

Udruga ZAMISLI traži donatore

Zamisli da život ide, a ti stojiš? Budi i ti dio onih koji nas pokreću!

Pomozite nam osigurati financijska sredstva za svakodnevnu podršku korisnicima s invaliditetom. Okupljeni u Udruzi ZAMISLI aktivni smo, obrazujemo se, radimo, volontiramo, pridonosimo dobrobiti zajednice uz pomoć svih koji nas pokreću pridonosimo boljoj budućnosti.

Sve uspjehe ne bismo mogli postići sami. Podrška za naš aktivan doprinos je neizostavna. O pomoći drugih ovisimo 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, ma svih 365/6 dana u godini.

Podršku nam osigurava Udruga ZAMISLI kroz organizirani prijevoz, asistenciju, digitalizaciju sadržaja, stanovanje, mentorstvo i oslonac.

Podrška košta, a sve je manje izvora financiranja. Molimo sve koji su u prilici da nam pomognu da naš sustav podrške održimo i pomoć osiguramo svima kojima je potrebna.

Pomozite nam osigurati sredstva za financiranje podrške kako bi nam život bio potpun, uz pomoć i oslonac.

Pomoći možete uplatom donacije na: IBAN HR7723400091110756416

Oni nas pokreću, budite i vi dio njih!